Nya hämtningsdagar den 1/5

Viktig info på väg till er

From den 30/4 kommer många av våra kunder att få nya hämtningsdagar för tömningen av era kärl för hushållsavfall. Anledningen till detta är att vår entreprenör vill optimera sina körturer så att alla chaufför har rättvisa körturer.

Den kommande veckan kommer ni som får ändrade tömningsdagar ett brev där vi meddelar er nya hämtningsdag. Denna gäller from den 30/4. För er som skulle haft tömning denna vecka men får meddelande att turen ändras till v 19 kommer vi att göra stödtömningar i denna vecka för att tillse att ni får tömt 1 gång var 14:e dag och därefter gör vi en ny tömning i v 20 på den nya dag som ni blivit tilldelad.

För att underlätta tömning ber vi er alla att sätta ut era kärl på dels er gamla hämtningsdag och dels på den nya dagen så kommer skiftet till ny dag att fungera utan problem. Får ni inget brev från oss gäller den nuvarande tömningsdagen och ni kan sätta ut ert kärl som ni gjort tidigare.

Mera info hittar ni här

 

Har ni några frågor är ni välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@remove-this.okrab.remove-this.se eller 0414-28570.